Over Wander

Wander heeft het afgelopen jaar de fundering gelegd voor een lange carriere als Nederlandstalige singer-songwriter. Hij studeert Econometrie, maar elke vrije minuut van de dag wijdt hij aan zijn gitaar: zingend, spelend en schrijvend. Elke dag een nieuw idee, dat is hoe Wander te werk gaat.

Zijn eerste zelfgeschreven nummer 'Vanavond Is Van Ons' is een enorme studentenhit en zorgt wekelijks voor onvergetelijk momenten, wanneer het bier door de lucht vliegt in de meezingende massa op studentenfeesten. Na dit liedje schreef Wander steeds meer en speelde op verschillende festivals en studentenverenigingen door het land.

Zijn deelname aan Giel's Talentenjacht in 2016 maakte dat Wander zich verder kon ontwikkelen als artiest. Meer mensen leerden hem kennen en In de zomer van 2017 kwam zijn single 'Zonder Jou' uit. Het nummer staat zelfs in de 100%NL Top 100. Op deze zender heeft Wander inmiddels wekelijks een eigen item, waarin hij in 60 seconden de headlines van het nieuws bezingt.

In de herfst van 2017 bracht Wander een single uit met de band Demarrage getiteld ‘Nog Heel Even’, en deze werd gevolgd door 3 akoestische nummers waarop hij helemaal alleen te horen is. Dit maakt dat hij op Spotify inmiddels meer dan 30.000 luisteraars per maand heeft, waar single ‘Zonder Jou’ zelfs langzaam richting de miljoen streams klimt.

 

In februari 2018 brengt Wander in eigen beheer zijn single ‘Verslaafd Aan Jou’ uit. Een liedje dat hij schreef nadat hij “helemaal van de kaart van verliefdheid” was. In de studentenwereld is het al een dikke meezinger (“en dat allemaaaaal zonder drugs!”). Ja, het belooft echt wat te worden met Wander.

Een goedlachse gozer, vingervlug op de gitaar, met als inspiratiebronnen John Mayer, Ed Sheeran, en Jason Mraz. Wander is een blijvertje, in de kroeg zowel als in de muziekwereld.

Copyright © 2017 - 2018, Wander Music NL | All rights reserved.